Googlenin Yeni Resmi.. Dünya Günü

21 Nisan 2010 Çarşamba




22 Nisan Dünya Günü, ilk olarak San Francisco’da 1969 yılında düzenlenen Ulusal UNESCO Dünya Konferansında John McConnell tarafından Dünyamızın yaşamı ve güzelliğini kutlayarak karşı karşıya kaldığı çevresel tehditlere dikkat çekmek amacıyla bir Dünya Günü düzenlenmesi fikri ile ortaya çıkmıştır.

Millow - Ayo Technology (live acoustic)

 Ayo Technology (live acoustic), Millow, Millow - Ayo Technology (live acoustic)
Güzel Bir Şarkı ;)


Metin2 "+" Basma Hilesi..

 m2 + basma hilesi, m2 hack, m2 speed hack, metin2 + basma hack, metin2 + basma hilesi, metin2 hack



Denendi %1oo çalışıyor...

Arkadaşlar çok tartışılan konulardan biriside m2 de bu olay sanırım buna bi açıklık getirilmesini düşünerek var olan tek hileyi ve gerçek olan bu hileyi size açıklayacağım..

  Öncelikle bu olay gerçektir yani kanıtlanmıştır video çekip göstermek isterdim ama zamanım olmadı..

ilk önce şimdi hangi gün olduğu farketmez ama p.tesi gibi bir gün daha uygun olur açıkçası..
 şimdi saat gece 12' ye kadar beklememiz lazım ama tamm 12 olması lazım diceksiniz türkiyede heryerde saatler aynı değil neye göre değerlendircez --> tabiki metin2 nin orjinal sitesindeki tekrar belirteyim orjinal sitesindeki saate göre hareket edeceğiz.

Metin2' nin orjinal sitesine göre tekrar altını çizeyim Metin2' nin orjinal sitesine göre diceksiniz lan bu adam bunun üstünde neden bu kadar uzun duruyor eğer Metin2' nin orjinal sitesine göre olmassa yöntemimiz geçerli olmayacaktır..Çünkü oyunun kodları sitedeki saat baz alınarak oluşturulmuş.Onun için Metin2' nin orjinal sitesine göre saat 12 ye kadar bekliyelim. Tam 12 oldumu yani 00.00 korkmayın diceksinizki saliselik bir iş bunu kaçırırız ama öyle değil saat 00.01' e kadar vaktiniz var 12 oldumu bir kaşık bal yiyorsunuz dikkat edin sadece 1 kaşık 1 kaşık yemezseniz geçerli olmaz..1 kaşık bal yedikmi hemen yatıyoruz ayakta vakit geçirmeyelimki vücudumuz onu kolayca sindirsin.. Yattık uyuduk sabah tam 4.59 da kalkıyoruz daha öncede açıklamıştım her şey Metin2' nin orjinal sitesine göre. 5.00 e kadar vaktimiz var bu saniyeler içinde istediğimiz kadar + basabiliriz işte bu kadar hepside + basacaktır Alın size hile hack...  xD


 Denendi %1oo çalışıyor...






Bohohohohohy muahhahaha