Silent Hill 4 : The Room Tam Çözüm

20 Nisan 2010 Salı


 Silent Hill 4 : The Room full indir, Silent Hill 4 : The Room hack, Silent Hill 4 : The Room hileleri, Silent Hill 4 : The Room tam çözüm, Silent Hill 4 : The Room Türkçe yama

1. Bölüm - Oda 302



Oyuna yatak odasında başlıyoruz. İlk olarak odanın her tarafını gezin, nerede ne var iyice aklınıza yerleştirin.

Bu odaya iyice alışmanız önemli çünkü sıkça ziyaret edeceksiniz. Her yere baktıktan sonra yandaki odaya geçin ve yine etrafı dikkatlice inceleyin.
Özellikle de küçük masanın yukarısındaki duvara bakın. Bir süre sonra ara demo başlayacak.


Demodan sonra odayı dolaştığınızda bir kaç farklılık göreceksiniz.Örneğin artık pencereden dışarı bakabiliyorsunuz. Dışarı baktığınızda sokağı seyredeceksiniz, metroya inen kız dikkatinizi çekmiştir mutlaka. Pencereden uzaklaşın ve yatak odasından çıkarak daireyi dolaşmaya başlayın.
İlk olarak kitaplığın yanındaki notu alın. Sandığı inceledikten sonra etrafa bakmaya devam edin. Lambanın altındaki kırmızı defter kayıt noktası, oyunu kaydetmek istediğimizde buraya dönmemiz gerekiyor. Banyoyu ve çamaşır odasını inceledikten sonra mutfağa geçerek buzdolabının içinden şarap şişesini ve çikolatalı sütü alın. Yanınızda taşımak istemediğiniz eşyaları sandığa koyabilirsiniz, eğer şarap şişesini silah olarak kullanmak istemiyorsanız burada bırakabilirsiniz.

Silent Hill 4 : The Room | FuLL indir | Türkçe Yama | Game Download

 Silent Hill 4 : The Room full indir, Silent Hill 4 : The Room hack, Silent Hill 4 : The Room hileleri, Silent Hill 4 : The Room tam çözüm

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu oyuna başladım.Kelimelerin anlamı " Sessiz Tepe" oyun bana göre şifre-korku içerikli.Daha önce karşılaşmış olabilirsiniz bu tür oyunların küçük çaplılarıyla çeşitli aletler ararsınız, bir odadan çıkmaya çalışırsınız..
Oyununun bazı serileri filminden esinlenilerek yapıldıysada size tanıttığım film tamamen filmin konusundan kopmuş hiçbir alakası yok (:
  Şahsen ben Tam çözümüne bakmadan oynayamadım takıldığım çok yer oldu.Eğer oynarsanız veya oynamışsanız ne demek istediğimi anlarsınız ;) Tabiki çok dikkatli oynayan oyuncular vardır ama takılmadan geçemiyecekleri yerlerde illaki olmuştur..

Sizleri düşünerek oynamak isteyenlere torrent linkini koyacağım. Farklı bir başlık altında da tam çözümünü yayınlarım.
Oyunun nasıl yükleneceği ile ilgili sorunlarınız olursa yorum olarak yazabilirsiniz


Bu program aracılığıyla torrent dosyalarını sağlıklı bir şekilde indirebilirsiniz




Not : Türkçe yamayı oyunun bulunduğu dizindeki data klasörünün içine yükleyin..